Vrienden van Sint Gerlach

Vrienden van Sint Gerlach

Met de vrienden van St. Gerlach naar de

Heiligdomsvaart Aken 2023

16 juni 2023

heiligdomsvaart aken 2023

VOETTOCHT DOOR HET HEUVELLAND

Op 16 juni 2023 verzamelen we om 08.15 uur bij de parochiekerk in Houthem-St. Gerlach voor de zegen van pastoor Dieteren voor deze voettocht met het borstbeeld van St. Gerlach naar Aken. Mgr De Jong zal zich bij ons voegen en zal in Aken met bisschop Georg Bätzing (Limburg a/d Lahn) en priesters in de H. Mis voorgaan.

De tocht naar Aken bedraagt bijna 28 km. Pelgrims kunnen onder-weg aanhaken en kunnen zo zelf de loopafstand bepalen. Via het openbaar vervoer zijn bijvoorbeeld St. Gerlach, Valkenburg, Wittem en Mamelis op de terugreis vanuit Aken goed te bereiken. Ook mensen die de afstand niet willen lopen en op eigen gelegenheid naar Aken komen, kunnen voor de H. Mis aansluiten bij ons. In Wittem is er een lunchpauze en in Aken gelegenheid tot avondeten.

heiligdomsvaart aken 2023 tijden

Aan deelname zijn geen kosten verbonden. U kunt u voor de tocht opgeven via: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Behalve uw naam, vernemen we ook graag of u het borstbeeld een stukje mee wilt dragen en de plaats vanaf waar u meeloopt (St. Gerlach, Wittem of elders) en uw mobiele telefoonnummer, zodat we u in geval van onverwachte gebeurtenissen snel kunnen bereiken. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt voor de organisatie van de pelgrimstocht. We zullen u komende maanden nader over de Heiligdomsvaart en de pelgrimstocht informeren. Voor vragen kunt u terecht bij Toine en Elly Braeken (043-6042163), die de organisatie van de wandeling op zich nemen.

 

Kerkconcerten Houthem 2023

 Zondagmiddag 4 juni 2023 is er een vioolconcert in de kerk.
https://www.kerkconcertenhouthem.nl/

concert mei 2023